Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2015

Столичні правоохоронці розшукують свідків смертельної автопригоди (фото)

Столичні правоохоронці розшукують свідків смертельної автопригоди (фото)

Аварія, у якій загинула жінка, трапилася сьогодні о 5:45 на Кільцевій дорозі неподалік зупинки громадського транспорту «Південна Борщагівка». Водій із місця події зник.

За попередніми даними, потерпіла намагалася перейти дорогу у невстановленому місці, неподалік від підземного переходу. У результаті автопригоди 69-річна громадянка від отриманих травм загинула на місці.

Водій автомобіля із місця пригоди зник. Речові докази вилучені та направлені на дослідження. Міліціонери розшукують автомобіль марки «Хонда» темного кольору.

Правоохоронці звертаються до свідків події із проханням повідомити інформацію за номерами телефонів: (044) 271-96-85, (044)423-90-76, (044)424-03-41 або 102.

Слідчим управлінням ГУМВС України в місті Києві проводиться досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Джерело: ВЗГ ГУМВС України в місті Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку