Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Київському університеті права НАН України відбулися товариські змагання з міні-футболу, приурочені Міжнародному дню миру (фото)

Опубліковано 21 вересня 2015 року о 16:36
фото

У рамках загальноуніверситетської програми  Київського університету права НАН України «Сьогодні зі спортом – завтра з майбутнім», що діє під патронатом ректора, професора Юрія Бошицького, напередодні Міжнародного дня миру  19 вересня спільно з Управлінням освіти, молоді і спорту Святошинської РДА  відбулися  товариські змагання з міні-футболу серед ВНЗ м.Києва на спортивно-оздоровчому комплексі університету.

Програмою передбачено пропаганда здорового способу життя, формування загальнолюдських цінностей, духовності, моральності, патріотизму студентства.

До студентів  з вітальними словами звернулися: Євген Прудник, мешканець Святошинського району м.Києва, чемпіон світу з армреслінгу, провідний актор Київського національного академічного театру оперети; Колісніченко Руслан, координатор молодіжних програм «Федерації всесвітнього миру», який вручив сертифікати «Молодіжний посол миру» вихованцям Святошинського району  ЦСПК "Лідер", вокальному Дуету  "Сестри Адріана та Мідєя Наруцькі", найактивнішим учасникам спортивних змагань.  До присутніх звернувся англійською мовою Касим Величко, магістр з напряму міжнародне право; волонтер з Японії Саорі Сан, яка перебуває в Україні з місією проведення майстер-класів виготовлення  оріґамі. До присутніх пані Саорі Сан звернулася японською мовою, підкресливши, що журавлик-оріґамі – це  символ птаха щастя. Існує в Японії повір`я якщо зробити їх 1000 штук, то збудуться мрії,  настане мир. Учасники заходу мали найрізноманітніші гасла: спорт – посланник миру; діти народжуються не для війни; вимкни комп’ютер – займися спортом і т.д.

У змаганнях взяли участь команди: Національного університету  фізичного виховання і спорту України; Міжрегіонального вищого професійного училища зв′язку (футбольна команда дівчат);  Київської Духовної Академії  Київської єпархії Української Православної церкви.

Медичне обслуговування турніру забезпечували майбутні лікарі Київського медичного університету УАНМ.

Даний захід був підтвердженням слів Міністра освіти і науки України Сергія Квіта на засіданні міжвідомчої робочої групи з модернізації системи фізичного виховання у вищих навчальних закладах: «…ми повинні зберегти фізичне виховання в університетах не через примус, а шляхом залучення до здорового способу життя».

На завершення заходу учасників товариських спортивних змагань з міні-футболу було відзначено грамотами ректора, професора Юрія Бошицького. Перемогу у змаганнях отримала дружба в ім’я миру.

Захід проходив за підтримки Київського молодіжного центру.

Довідка: Генеральна Асамблея ООН в резолюції 55/282 від 7 вересня 2001 року ухвалила, що починаючи з 2002 року Міжнародний День Миру буде щорічно відзначатися 21 вересня.

 

Джерело: Київський університет права НАН України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux