Головна  →  Новини  →  1 вересня 2015

В СШ №304 відзначили свято Першого дзвоника

В СШ №304 відзначили свято Першого дзвоника

1 вересня в спеціалізованій  школі №304 пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. Майже для 160-ти школярів шкільний дзвоник пролунав вперше і вперше ж вони сядуть за шкільні парти, а для учнів 11-х класів, цей дзвоник розпочав останній шкільний рік.

Директор школи Шуть Г.Є. привітала присутніх з чудовим святом 1-го Вересня – Днем Знань, який відкриває перед кожним учнем нові обрії пізнання себе і світу та побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

На свято до школярів з привітаннями завітали і почесні гості: начальник відділу  з питань майна комунальної власності Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації О. Кравченко, ветеран другої Світової війни Білоусов В.І., а також представники вищих навчальних закладів.

З привітальним словом до школярів звернувся О. Кравченко, в минулому випускник школи СШ №304, який привітав школярів від імені голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Іллі Сагайдака та побажав школярам, щоб  задуми і плани знайшли своє втілення, а кожен день і кожен крок був сповнений світла, радості та надії.

Також під час лінійки присутні вшанували хвилиною мовчання та віддали шану тим, хто поліг за незалежність нашої держави.

І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший Дзвоник, який покликав школярів на перший урок хвилюючим акордом у виконанні учня 11-Ю класу Коваленко Ігоря та учениця 1-Д класу Пустовіт Владислави.

                    Покликав  дзвоник до  шкільної  лави.

                    Ви  чули  всі  який  у  нього спів.

                    Сьогодні  діти  незалежної  держави 

                    За  парти  сядуть. Дзвоник  продзвенів !

Джерело: СШ №304

Перейти до спискуВерсiя для друку