Головна  →  Новини  →  1 вересня 2015

Комунальники справно ліквідовують аварійні пошкодження

Комунальники справно ліквідовують аварійні пошкодження

За вихідні з 29 по 31 серпня до центральної аварійної служби Святошинського району надійшло 76 заявок на ліквідацію аварійних пошкоджень на мережах гарячого водопостачання, холодного водопостачання, каналізації та на відсутність  подачі електропостачання в житлових будинках.

В житлових будинках за адресами: вул. Петрицького, 7, проспект Л. Курбаса, 3,  вул. Я. Коласа, 6-Б, вул. Онискевича, 4, проспект Л. Курбаса, 18-А, проспект Корольова, 12-Г, вул. Зодчих, 12, бул. Кольцова, 17-Г, вул. Львівська, 59-А, вул. Львівська, 51-А та  вул. Симиренка, 21 працівники аварійної служби відновили подачу електропостачання виконавши ремонтні роботи в електрощитових та електрощитках.

В житлових будинках за адресами: пр-т Перемоги, 148/1, вул. Чорнобильська, 9-А , вул. Чистяківська, 11-Б, вул. Тулузи, 16,  вул. Верховинна, 85, вул. Чорнобильська, 17 за допомогою встановлення хомутів працівникам аварійної служби вдалось відновили подачу гарячого та холодного водопостачання.

В житлових будинках за адресами: вул. Клавдієвська, 36, вул. Наумова, 31-А, вул. Григоровича Барського, 7-А,  вул. Симиренка, 14/9, вул. Котельникова, 2/14, вул. Депутатська, 13 та  вул. Корсунська ,17/32 комунальні працівники прочистили каналізаційні лежаки.

Джерело: КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Cвятошинського району м.Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку