Головна  →  Новини  →  28 серпня 2015

В Святошинському районному управлінні міліції відбулась зустріч з представниками громадськості (фото)

В Святошинському районному управлінні міліції відбулась зустріч з представниками  громадськості (фото)

Зустріч представників правоохоронних органів із представниками житлово-будівельних комітетів, об’єднань співмешканців багатоповерхових будинків та органів самоорганізації населення відбулася у Святошинському районному управлінні міліції.

Основні теми, які обговорювали присутні, це налагодження повної взаємодії між громадськістю та правоохоронцями. Представники ОСББ запевнили начальника столичної міліції, що добре знають своїх дільничних інспекторів та постійно з ними співпрацюють. Однак не всі питання вирішуються швидко, адже не все належить до компетенції органів внутрішніх справ.

Начальник ГУМВС України в м.Києві Олександр Терещук наголосив, що найсерйознішою проблемою в районі є злочини, пов’язані із торгівлею наркотиків та функціонуванням пунктів продажу алкогольної продукції на розлив. Тож за всіма зверненнями громадян будуть проведені ретельні перевірки.

Не залишилися поза увагою і питання будівництв, якими незадоволена громада. Начальник міліції запевнив, що особисто контролює та заслуховує на нарадах результати проведення перевірок законності забудов: «У випадках незаконних будівництв вживаються відповідні заходи реагування, але якщо дії будівельника законні, тобто він має всі відповідні дозволи, потрібно зрозуміти і інвесторів, і майбутніх мешканців, які вклали кошти у спорудження тих чи інших об’єктів».

Насамкінець Олександр Терещук відзначив, що такі зустрічі допомагають визначити думку людей про роботу міліції, а також чітко зрозуміти, які проблеми турбують жителів району.

«За результатами спілкування готується план заходів, виконання яких контролюю особисто», — підсумував начальник столичної міліції.

 

Джерело: ВЗГ ГУМВС України в місті Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку