Головна  →  Новини  →  3 липня 2015

Для Вас, читачі! Бібліотека ім. О.Герцена

Для Вас, читачі! Бібліотека ім. О.Герцена

У бібліотеці ім. О.Герцена Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини добре знають книжкові вподобання своїх користувачів, адже великий відсоток - це постійні відвідувачі, читачі з великим «читацьким стажем» - їх дуже люблять і поважають всім колективом. Особливо про своїх читачів піклується завідувач бібліотеки Людмила Григорівна Ричек, яка завжди організовує роботу закладу відповідно до потреб, запитів та інтересів читацької аудиторії бібліотеки ім. О.Герцена.

Наступного тижня традиційний розділ роботи «Народознавчий календар» подарує можливість відвідувачам поринути в світ українських звичаїв, дізнатись більше про магічні символи свята Івана Купала і, хто-знає, можливо комусь відкриє знання, як віднайти свою квітку папороті! Тож,цікава література, підбірки статей про давні звичаї святкування Івана Купала, обряди і прикмети, оповіді  про походження самої назви свята чекають на своїх читачів.

Для тих, хто захоплюється рибальством  - створено куточок рибака «Ти і я -рибальська сім'я». 12 липня відзначається День рибалки і у бібліотеці недарма ставляться до цього свята з великою увагою – багатого читачів  є затятими риболовами. Тому чималу кількість книг і журналів, які розкривають всі тонкощі цього, певною мірою мистецтва, а також модні тенденції знарядь та методик рибальства і представлено до уваги наших користувачів. Інформаційні можливості куточка рибака вже зміг оцінити постійний читач бібліотеки - Кочергін Віктор Анатолійович.

Шановні користувачі, ми раді бачити  Вас! Бібліотека ім. О.Герцена завжди до Ваших послуг.

Джерело: відділ культури і охорони культурної спадщини

Перейти до спискуВерсiя для друку