Головна  →  Новини  →  1 липня 2015

Ілля Сагайдак провів особистий прийом громадян

Ілля Сагайдак провів особистий прийом громадян

Згідно запланованого графіку голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак 1 липня, провів прийом громадян з особистих питань. Такі прийоми проходять першу, другу та четверту середу щомісяця. На даних прийомах, згідно попереднього запису, мешканці району мають змогу, через особисте спілкування з головою, вирішити цікавлячи їх питання. Прийом проходив за адресою просп. Перемоги, 97.

На особистому прийомі побувало вісім осіб. Серед піднятих питань переважною кількістю були питання житлово-комунального спрямування, це і виведення квартири з числа службової, реєстрації в гуртожитку, відновлення циркуляційного гарячого водопостачання в будинку та тарифів на комунальні послуги.

Одним із питань було проведення перевірки діяльності ОСББ та створення незалежної комісії для об’єктивних висновків. Далі були розглянуті питання проведення комісійного обстеження технічного стану будинку №10 по бульвару Вернадського та включення його в програму капітального ремонту; щодо завершення будівництва по просп. Перемоги, 115-А та асфальтування між будинками по вул. Чорнобильська, 18, 20, 21.

Участь в прийомі прийняли безпосередньо відповідальні фахівці самостійних управлінь та структурних підрозділів Святошинської адміністрації. Очільник району приділив належну увагу по всім питанням, надав відповідні доручення і визначив терміни їх виконання. 

Перейти до спискуВерсiя для друку