Головна  →  Новини  →  30 червня 2015

Нові орієнтири Святошинського Товариства Червоного Хреста

Нові орієнтири Святошинського Товариства Червоного Хреста

30 червня відбулась звітно-виборча конференція Святошинського районного Товариства Червоного Хреста м. Києва. Участь в конференції прийняли представники громадських організацій району, Благодійних фондів та органів самоорганізації населення. Серед поважних гостей були присутні голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак та депутат Київради Володимир Бондаренко.

Очолює Товариство Трубій Вікторія Володимирівна яка опікується проблемами і турботами інвалідів, ветеранів, тимчасових переселенців, військовослужбовців АТО та їх родин, багатодітних сімей та сімей які опинились у складних життєвих умовах. Голова Товариства взяла на себе почесну гуманну місію задля позитивних змін в суспільстві, втілення добрих справ в життя.

«Прагнення перетворень, вектор європейських цінностей, допомога нужденним, прояв любові до ближнього – ось одні з багатьох цінностей які сповідує Святошинське Товариство Червоного Хреста. І його молодий керівник, з амбіційними планами, зможе втілити в життя всі задуми і сподівання. Наразі дуже багато людей, в наш такий непростий час, потребує соціальної допомоги і для цього необхідно залучати небайдужих людей і результат не заставить себе чекати. Сподіваюсь, що робота Товариства буде знаходити підтримку в різних спрямуваннях ну, а ми як допомагали так і будемо всіляко допомагати їх діяльності», - зазначив голова Святошинської адміністрації Ілля Сагайдак.

Під час конференції було заслухано звіт про виконану роботу, напрямки діяльності та подальшої роботи задля збереження миру та добробуту мешканців району. Адже метоюдіяльності Товариства є захист людського життя та здоров'я, запобігання людським стражданням та їх полегшення, незалежно від раси, релігійних та політичних поглядів. В тісній співпраці з багатьма організаціями району Товариство виконує свою гуманітарну місію і надає допомогу найуразливішим верствам населення району.

Наприкінці конференції були відзначені Подяками члени районного Товариства Червоного Хреста та благодійники, обрано президію і затверджено склад правління.

Перейти до спискуВерсiя для друку