Головна  →  Новини  →  5 червня 2015

У Київському університеті права Національної академії наук України відбувся «День кар`єри»

У Київському університеті права Національної академії наук України відбувся «День кар`єри»

У рамках співпраці 04 червня Київського університету права Національної академії наук України та Київського молодіжного центру праці відбувся «День кар`єри». Студенти мали можливість ознайомитися з діяльністю компаній-учасників; критеріями відбору для роботи; програмами літнього стажування; відкритими вакансіями для молоді; індивідуально поспілкуватися з HR-менеджерами. З учасників заходу можна виділити найвідоміших роботодавців: Київський міський центр зайнятості, відома юридична фірма Лавринович і Партнери; VostokFinance group; ACCA - міжнародні компанії,; Муравей організація логістики; видавництво «Работа и учеба»; Микола Нестеренко, психолог та інші.

Урочисто відкрила захід Галина Левківська, проректор з соціально-гуманітарних питань від імені ректора,  професора Юрія Бошицького, висловивши слова впевненості в подальшій співпраці та,  зазначивши, що даний захід є сертифікатом довіри між роботодавцями та майбутніми юристами. Оскільки пріоритетом навчання в КУП НАНУ є надання студентам якісних освітянських послуг та вивчення кількох іноземних мов, є глибока впевненість, що випускники університету займуть гідне місце на ринку праці юриспруденції.

Анна Куценко, директор Київського молодіжного центру праці привітала присутніх із відкриттям міського проекту «День кар`єри» в стінах КУП НАНУ – філії КМЦП, побажала плідної співпраці студентам і роботодавцям.

Від студентства слова вдячності присутнім компаніям-роботодавцям висловив президент студентського клубу університету «Єврострім» Величко Касим, який звернувся до присутніх англійською мовою.

Хвилиною мовчання всі учасники вшанували пам`ять тих, хто віддав своє життя на Сході України за її незалежність.

Даний захід сприяє налагодженню зв`язків з провідними компаніями роботодавців.

Захід проходив в системі онлайн.

Джерело: Київський університет права Національної академії наук України

Перейти до спискуВерсiя для друку