Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Запрошуємо 1 червня завітати на свято «Фестиваль Націй»

Опубліковано 22 травня 2015 року о 14:57
фото

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

1 червня 2015 року з 14.00 до 18.00 години на Михайлівській площі для всіх дітей столиці до Міжнародного дня захисту дітей, відбудеться свято «Фестиваль Націй».

За ініціативою благодійного Фонду «Творчі діти» спільно з Головою Синодального комітету з прав молоді Архімандритом Макарієм УПЦ КП, та за підтримки Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації  пройде на Михайлівський площі «Фестиваль Націй», в якому візьмуть участь діти сироти з дитячих будинків, діти зі шкіл-інтернатів з підвищеними потребами, багатодітних сімей, переселенці зі Східних областей та Криму, а також талановиті діти з усієї України. Діти, на святі  продемонструють, як вони вміють запалювати глядачів своїми танцями та майстерним співом.

Також в концертній програмі передбачені виступи танців та співу дітей вірменської, кримськотатарської та грузинської національних меншин.

В фестивалі також приймуть участь Всеукраїнська федерація Козацького двобою. В які займаються Олімпійські чемпіони,чемпіони Світу,

Європи, України – вони познайомлять присутніх на святі з національними українськими видами боротьби, влаштують – «Показові бої».

Разом з талановитими дітьми на сцену вийдуть дарувати свій

талант, наші шановані артисти української естради, а саме: Герой України, народна артистка України Ніна Матвієнко, Алла Мігай, Олександр Павлик, дует Анна-Марія, Наталія Гордієнко та Народна артистка України запальна

Наталя Бучинська.

А, головним розпорядником на сцені, буде вродлива жінка,

 професіонал, матуся з великим серцем, ведуча новин на телеканалі 1+1, Марічка Падалко.

В той час на заході будуть проходити, різноманітні майстер-класи та виставки дитячих робіт: це і малюнки «Петриківського розпису», вишивки,  виготовлення м’якої грашки та інше.

На дитячий фестиваль завітають почесні гості, а саме: родина Президента України, Уповноважений Президента з прав дитини - Микола Кулеба, Єпископ Агапіт, намісник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря, який зачитає привітання від Патріарха Філарета,  Верховний отаман козацтва - Соколовський В.І, міжфракційне об’єднання «Рівні можливості!»,волонтери Марина Шеремет та Юрій Бірюков та інші високоповажні гості.

Партнери з організації свята : Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація, Централізована система підліткових клубів « Щасливе

дитинство» управління освіти, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, асоціація «Крим SOS», ТМ «Моршинська», Івент-компанія «HAPPY DAY».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux