Головна  →  Новини  →  20 травня 2015

Студенти Київського університету права НАН України взяли участь в урочистостях ІХ Всеукраїнського фестивалю науки (фото)

Студенти Київського університету права НАН України взяли участь в урочистостях ІХ Всеукраїнського фестивалю науки (фото)

19 травня в Інституті електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України відбулося урочисте відкриття ІХ Всеукраїнського фестивалю науки.

З вітальним словом до присутніх звернувся Борис Патон, академік, президент Національної академії наук України. Він тепло привітав присутніх із професійним святом – Днем науки, озвучив вітальний лист на адресу науковців від Президента України Петра Порошенка. Ігор Жданов, Міністр молоді і спорту України висловив щирі слова подяки науковцям за вагомий внесок у розбудову та впровадження винаходів, що конче необхідні державі. Посол Франції в Україні пан Ален Ремі, вітаючи присутніх із Днем науки зосередив увагу на спільних проектах науковців України та Франції, закликав до пошуків нових проектів співпраці.

На урочистому засідання відбулося вручення державних нагород України з нагоди Дня науки (Указ Президента України №269/2015). Бурхливими оплесками присутні студенти КУП НАНУ зустріли інформацію про нагородження ректора, професора Юрія Ладиславовича Бошицького орденом «За Заслуги» ІІІ ступеня.

Під час Фестивалю студенти мали можливість ознайомитися з презентацією інноваційних розробок установ НАН України; побачити презентації науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та учнів середніх навчальних закладів м. Києва, а також обмінятися інформацією зі школярами щодо розбудови учнівського та студентського самоврядувань.

Делеговані студенти від юридичного факультету та факультету міжнародних відносин мали змогу пересвідчитися, що мультимедійний супровід доповідей сприяє сприйняттю технічної наукової  інформації гуманітаріям.

 

Джерело: КУП НАНУ.

Перейти до спискуВерсiя для друку