Головна  →  Новини  →  25 квітня 2015

В сквері Стуса висаджували дерева (фото)

В сквері Стуса висаджували дерева (фото)

Цьогоріч день благоустрою територій населених пунктів, який кожного року проходить в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» у третю суботу квітня, пройшов 25 квітня.

Метою проведення акції та весняного двомісячника озеленення і благоустрою є покращення стану навколишнього природного середовища, створення нових зелених насаджень, очищення русел річок, поширення екологічних знань, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

І в цю суботу, 25 квітня, в сквері імені Героя України Василя Стуса на проспекті Перемоги, 119 у Святошинському районі міста Києва пройшла акція з озеленення. Участь в ній взяли члени Київської міської організації Народний Рух України, працівники КП УЗН Святошинського району та учні ЗНЗ №235 ім. Чорновола. В сквері було висаджено 150 дерев та впорядковано територію.

Як зазначав міський голова Віталій Кличко: - «сквер імені Василя Стуса на проспекті Перемоги буде облаштований і відкритий до Дня Києва цього року».

«Така активна громадянська позиція є прикладом для наслідування і відображає високий рівень свідомості серед громади району. Цей сквер буде увічнювати пам’ять про борця за незалежність нашої неньки України, великого сина українського народу Василя Стуса. І ми святошинці пишаємось, що на нашій землі жив цей справжній патріот і ми є його нащадками, які будуть продовжувати відстоювати права народу на незалежність, самостійність та суверенність. Слава Героям України!», - наголошує голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак.

Перейти до спискуВерсiя для друку