Головна  →  Новини  →  25 квітня 2015

Районна толока пройшла в парку „Совки” (фото)

Районна толока пройшла в парку „Совки” (фото)

З огляду на важливість відповідального підходу щодо організації та проведення низки природоохоронних заходів, спрямованих на очищення довкілля, поліпшення його стану та в рамках проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» 25 квітня в Святошинському районі пройшла районна толока.

Вже не одну суботу прибирали парк „Совки” по вул. Жмеринській та чомусь сміття щоразу тільки збільшується. Тому остаточно вичистити цей дивовижний лісовий куточок вирішила Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація. Рано вранці сюди прийшли співробітники адміністрації та структурні підрозділи і разом з працівниками КП УЗН, учнями ЗНЗ №215 на чолі з вчителями та релігійною організацією Церква Ісуса Христа приступили до роботи.

Прибирали зелену зону від сміття, вивезли гілля та колоди зрізаних сухостійних дерев, висадили берези і встановили лави та впорядкували територію парку. Навели лад на спортивному майданчику та двох дитячих майданчиках, які прибрали та пофарбували встановлені там елементи. Також було встановлено огорожу по периметру парку, вздовж проїжджої частини, з метою унеможливлення заїзду автотранспорту та збереження зеленої зони.

«Така завзята робота є гарним прикладом для громади. Сьогодні ми приведемо цей парк-ліс до належного санітарного стану і сподіваємось, що мешканці які є постійними відпочиваючим, будуть зберігати цю територію чистою та дбати про навколишнє середовище. Це наша спільна задача, адже яскравим прикладом відношення до природи та екології загалом є європейський досвід. Тому ми повинні наслідувати його і намагатись зберігати наше природне багатство та примножувати його. Дбайливе ставлення до навколишнього середовища, раціональне та ощадливе використання безцінних природних ресурсів – невід’ємна і дуже важлива частина людської культури», - прокоментував голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак.

Давайте разом докладемо зусиль аби святошинські краєвиди тішили око і веселили душу, аби і наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю нашого рідного району.

Перейти до спискуВерсiя для друку