Головна  →  Новини  →  24 квітня 2015

У спеціалізованій школі № 304 відбулася акція «Збережемо первоцвіти» (фото)

У спеціалізованій школі № 304 відбулася акція «Збережемо первоцвіти» (фото)

Щорічно, в рамках природоохоронної акції «Збережемо первоцвіти», у спеціалізованій школі №304 пройшов конкурс «Первоцвіти під охороною» та «Люби і знай свій рідний край». Метою конкурсу є залучення учнівської молоді до вивчення проблеми збереження первоцвітів, ознайомлення з рослинами та тваринами, занесеними до Червоної книги України, рідкісними та зникаючими видами рослин та тварин, привернення уваги школярів до охорони ранньоквітучих рослин.

 Цього року конкурс, в якому взяли участь учні 1-10 класів проводився з 20 по 23 квітня 2015 року  у різних номінаціях, а саме: кращий малюнок «Краса первоцвіту»; «Первоцвіти просять захисту»; кращий сувенір, виготовлений з природних штучних матеріалів; краще оповідання «Врятуємо первоцвіти разом».

Роботи переможців будуть направлені  у Київський міський будинок природи, який є ініціатором проведення міського конкурсу «Первоцвіти під охороною», який проводиться за сприяння Департаменту освіти і науки, молоді та спорту  та  Департаментом благоустрою Київської міської державної адміністрації.

 

Джерело: школа №304.

Перейти до спискуВерсiя для друку