Головна  →  Новини  →  27 лютого 2015

Дбати про добробут громадян одне із завдань комунальників Святошинського району (фото)

Дбати про добробут громадян одне із завдань комунальників Святошинського району (фото)

Ремонтно-експлуатаційні організації Святошинського району намагаються максимально задовольняти звернення громадян та створювати зручні умови для відвідувачів самих підприємств.

Зношеність інженерних мереж в районі є великою проблемою, яка в першу чергу, негативним чином впливає на мешканців, перешкоджаючи забезпеченню сприятливого для життєдіяльності людини середовища, порушуючи принципи безперебійності надання послуг споживачам.

Порив трубопроводу гарячого водопостачання стався в підвальному приміщені житлового будинку № 65 по бульвару Вернадського.

На ліквідацію аварії було спрямовано майже увесь склад ремонтної дільниці, проведено заміну 6 метрів аварійної ділянки трубопроводу гарячого водопостачання в підвальному приміщені житлового будинку. Гаряче водопостачання відновлено, мешканці з водою.

Роботи виконано силами КП "РЕО-6" за кошти мешканців, які надійшли від сплати за комунальні послуги.

З метою створення сприятливих умов для відвідування мешканцями приміщення КП "РЕО-5" працівниками ремонтної дільниці були виконані ремонтні роботи по облаштуванню піддашка на ганку підприємства. При несприятливих погодних умовах це дасть можливість захисту як працівникам підприємства так і мешканцям.

 

КП "РЕО-6"

КП "РЕО-6"

КП "РЕО-5"

КП "РЕО-5"

КП "РЕО-5"

Джерело: КП "РЕО-6", КП "РЕО-5"

Перейти до спискуВерсiя для друку