Головна  →  Новини  →  26 лютого 2015

Нещодавно голова Святошинського району здійснив перевірку роботи КП „РЕО-7” (фото)

Нещодавно голова Святошинського району здійснив перевірку роботи КП „РЕО-7” (фото)

З метою з’ясування діяльності ремонтно-експлуатаційних організацій району голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак, разом з першим заступником Володимиром Морозовим, здійснили загальну перевірку. Без будь-яких попереджень були перевірені всі РЕО району. До речі такі перевірки стануть постійними, їх започаткував особисто голова району для можливості мати реальні дані і вирішувати проблемні питання, які виникають на самому їх початку, щоб не допустити ніяких ускладнень.

Не оминули своєю увагою і КП „РЕО-7”, нещодавно його очолив молодий фахівець Олександр Бузинський, який вже зарекомендував себе як справжній господарник, керівник, що розуміє вимоги часу. Балансова територія даного РЕО знаходиться на масиві Біличі де є своя специфіка та відповідна проблематика.

Приємно, що керівник одразу вирішив привести в належний стан саме приміщення, до якого постійно приходять мешканці, які звертаються з будь-якими  питаннями. Тут повним ходом ідуть ремонтні роботи в кабінетах де ведуть прийом відповідні фахівці. Пересвідчившись в розпочатій роботі голова району поставив додаткові завдання - додати освітлення в загальних коридорах та впорядкувати дошки оголошень.

«Ми мали змогу пересвідчитись, що робити можна багато чого, тільки треба мати бажання і не чекати доки тебе будуть перевіряти. Сьогодні ми це побачили, молодий керівник, завзятий, наполегливий, має конструктивний підхід до справи. Саме з такими нам іти одним шляхом і розбудовувати район  впроваджуючи прогресивні зміни», - наголосив Ілля Сагайдак.

Перейти до спискуВерсiя для друку