Головна  →  Новини  →  2 лютого 2015

Молодь Святошина закликають до участі в акції «Єдине серце»

Молодь Святошина закликають до участі в акції «Єдине серце»

Студенти Київського університету права Національної академії наук України закликають студентів вищих навчальних закладів, молодь Святошинського району долучитися до проведення 15 лютого 2015 року о 12.00 акції «Єдине серце» - символічній ході з 300-метровими прапорами України та Литви на знак об`єднання їх у єдине серце.

Акція ініційована посольством Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця», Анікщяйською прогімназією імені А.Вєнуоліса Литовської Республіки за підтримки посольства України в Литовській Республіці. 

Аналогічна акція на підтримку євроінтеграції  та суверенітету нашої країни проводилася у Вільнюсі –  в жовтні 2013 року та в березні 2014-го. Тоді у ній взяли участь перші особи, представники Міністерства закордонних справ Литовської Республіки, актив української громади міста.

Місце проведення вул. Хрещатик, Майдан Незалежності, Європейська площа.

Детальну інформацію щодо участі в акції можна отримати в координаторів студентського активу: Анни Савіної, голови комітету культури Студентського Парламенту Київського університету права НАН України, студентки ІІ курсу юридичного факультету (т. 099-758-84-73) та Галини Левківської, проректора з соціально-гуманітарних питань Київського університету права НАН України – 0678754114.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації.

Перейти до спискуВерсiя для друку