Головна  →  Новини  →  31 січня 2015

КП «РЕО-6»: До мети спільними зусиллями (фото)

КП «РЕО-6»: До мети спільними зусиллями (фото)

Сьогодні працівники комунальних підприємств працюють в дуже скрутних умовах, так як коштів з міського бюджету на капітальні ремонти не вистачає, а житловий фонд, що перебуває на обслуговуванні КП «РЕО» дедалі старішає. Тому кожна нова ініціатива в напрямку його оновлення – це тільки плюс. Приємно, що це почали розуміти не лише комунальники, а й мешканці святошинських багатоповерхівок.

Адміністрація КП «РЕО-6» висловлює щиру вдячність мешканцям житлового будинку № 80-б по вулиці Верховинній, які не залишились осторонь вирішення існуючих в будинку проблем та за власні кошти придбали матеріали для ремонту одного з під’їздів.

Працюючи злагоджено та оперативно, мулярі КП «РЕО-6» вже закінчують ремонт першого під’їзду, а електромонтер проводить перетяжку 25 метрів нового електрокабелю.

Для всіх, хто хотів би з власної ініціативи змінити місця загального користування своїх будинків, зробити їх затишними, щось підфарбувати чи додати родзинку в елементи декору є одна важлива порада – будьте готові не лише змінити щось зараз, а й після зміни постійно підтримувати красу та затишок в ідеальному стані.

Джерело: КП «РЕО-6»

Перейти до спискуВерсiя для друку