Головна  →  Новини  →  29 січня 2015

Зразковий вокально-естрадний ансамбль Забава» взяв участь у проекті «СТАНЬ ЧАСТКОЮ ВЕЛИКОГО!» (фото)

Зразковий вокально-естрадний ансамбль Забава» взяв участь у проекті «СТАНЬ ЧАСТКОЮ ВЕЛИКОГО!» (фото)

Днями в столичному торговому центрі «SilverBreeze» відбувся проект «СТАНЬ ЧАСТКОЮ ВЕЛИКОГО!», участь в якому взяв Зразковий  вокально-естрадний ансамбль «Забава» ЦК «Святошин» (керівник Дар’я Кириченко) відділу культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації 

Це сімейне свято, створене за підтримки Національного реєстру рекордів України, Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П.П. Вірського та Зразкової дитячої студії естрадного-вокалу «Забава».

Надзвичайно тепла атмосфера, створена організаторами заходу та його ведучими Заслуженою артисткою України Ольгою Сумською і Тимуром Мирошниченко, об’єднала всіх учасників проекту в одне родинне коло. Тут звучали патріотичні пісні про Україну, рідну землю і її синів- воїнів–захисників.

Ключовими символами заходу стали слова Державний Герб України і Державний Прапор України,  викладені із кубиків «Lego».

Це проект втілення української мрії про єдність, свободу та незалежність, який довівпросту істину, що ціле не існує без своїх маленьких часточок,  якими  є і ми з вами. 

Тож, нехай наші символи –Державний Герб України і наш Прапор синьо-жовтий освітлюють наше життя, гріють душі й серця, єднають і зміцнюють сили всіх українців.

 

Джерело: відділ культури  та охорони культурної спадщини

Перейти до спискуВерсiя для друку