Головна  →  Новини  →  29 січня 2015

Святошинський район допомагає мешканцям постраждалого Маріуполя (фото)

Святошинський район допомагає мешканцям постраждалого Маріуполя (фото)

В Україні сталась трагедія, 24 січня бойовики обстріляли з установок РСЗВ «Град» та «Ураган» житловий масив Маріуполя, внаслідок чого загинуло 30 мирних жителів, у тому числі двоє дітей. Близько ста осіб отримали тяжкі поранення. Внаслідок обстрілу було знищено цілий мікрорайон міста.

Ця страшна трагедія сколихнула всю країну і не залишила байдужим жодного свідомого громадянина.

Відгукнулась на допомогу і Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація.

Вже зранку, 28 січня, на подвір’ї адміністрації вишикувалась довжелезна черга на завантаження трьох 10-тонних вантажівок та двох ГАЗелей продуктами харчування довготривалого зберігання, засобами особистої гігієни, лікарськими засобами та будівельними матеріалами, необхідними для відновлення зруйнованих у Маріуполі об’єктів інфраструктури міста.

«Ми не маємо права бути осторонь, адже відома приказка «моя хата з краю» звучить насправді так: «Моя хата скраю – першим ворога зустрічаю», - каже голова Святошинської районної адміністрації Ілля Сагайдак. - Допомогу для Маріуполя ми збирали всім районом, злагоджено та надзвичайно швидко, що черговий раз підтверджує готовність місцевої громади допомагати людям, які опинилися в біді. Ми звернулися до великих підприємств та приватних підприємців, установ та організацій різних форм власності, закладів освіти та соціального захисту, щоб спільними зусиллями допомогти мешканцям Маріуполя. Свій внесок у добру справу зробили і працівники районної адміністрації, за що я їм дуже вдячний. Спільне лихо згуртовує, а українці ніколи не залишають співвітчизників у біді».

За словами районного очільника далі в районі, окрім продуктів харчування та будматеріалів, планують збирати вантаж з теплим одягом та елементарними предметами побуту для мешканців постраждалих від обстрілів міст.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації.

Перейти до спискуВерсiя для друку