Головна  →  Новини  →  26 січня 2015

Ілля Сагайдак особисто проконтролював хід мобілізації на території Святошинського району (фото)

Ілля Сагайдак особисто проконтролював хід мобілізації на території Святошинського району (фото)

Сьогодні голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак проконтролював хід мобілізаційних заходів в районі.

В ході наради, участь в якій взяли перший заступник голови районної адміністрації Володимир Морозов, начальник відділу дільничних інспекторів міліції Святошинського РУГУ МВС України в м. Києві Володимир Грицай та директори комунальних підприємств Святошинського району, на базі яких розгорнуто пункти оповіщення, очільник району заслухав попередні звіти про стан сповіщення військовозобов’язаних мешканців району про виклик до районного військового комісаріату, згідно доведених розрахунків, а також уточнив плани та завдання мобілізації технічних засобів підприємств, установ та організацій Святошинського району в зону АТО.

Наразі, Святошинський район перевиконує план мобілізації, проте Ілля Сагайдак закликав відповідальних осіб баз мобілізаційного розгортання не знижувати темпи розпочатої роботи.

Питання сприяння районному військовому комісаріату та районній адміністрації щодо розшуку військовозобов’язаних, які ухиляються від призову, Ілля Сагайдак обговорив з представником районного управління міліції.

Обговорили на нараді й можливість надання гуманітарної допомоги містам Донецької області, постраждалим від нещодавніх дій терористів.

Було вирішено мобілізувати ресурси благодійних фондів, громадських та волонтерських організацій, місцевої громади у зборі продуктів харчування, засобів особистої гігієни, елементарних предметів побуту, теплого одягу та медикаментів для мешканців постраждалих від обстрілів міст.

Ініціюватимуть в районі й звернення до великих промислових підприємств та окремих приватних підприємців щодо надання допомоги у формування гуманітарного вантажу.

«За військовою стороною справи ми не повинні забувати про інший бік збройного конфлікту – про мирних мешканців Донбасу, які можуть опинитися на порозі гуманітарної катастрофи. Наше завдання мобілізувати усі наявні ресурси для надання допомоги постраждалим від дій терористів містам!», - наголосив Ілля Сагайдак.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації.

Перейти до спискуВерсiя для друку