Головна  →  Новини  →  26 січня 2015

В Святошині демонтували МАФ на бульварі Ромена Роллана (фото)

В Святошині демонтували МАФ на бульварі Ромена Роллана (фото)

Благоустрій району – одне з головних завдань, на якому акцентує увагу районна влада.

Окрім своєчасного прибирання сміття та снігу, окрім систематичної ліквідації стихійних сміттєзвалищ  в районі не забувають впорядковувати хаотичну торгівлю, поступово позбавляючи район від надокучливих незаконних МАФів.

Сьогодні працівники відділу контролю за благоустроєм Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації демонтували чергову тимчасову споруду, сховану власником в одному з міжквартальних проїздів бульвару Ромена Роллана. Питання наявності дозвільних документів на даний МАФ на сьогодні залишається відкритим…

«Ми продовжуємо впорядковувати торгівлю на вулицях району. Прийнято чергове рішення, про демонтаж об’єктів торгівлі, які встановлені без жодних дозвільних документів та права на торгівлю, – зазначає голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак. - Високорентабельний бізнес, яким на сьогодні є МАФи, дозволяє їх власникам, нехтуючи вимоги Київради самовільно встановлювати тимчасові споруди та отримувати надприбутки від нелегального бізнесу в обхід міського бюджету. Проте, окрім створення комфортних та безпечних умов проживання для киян, маємо нарешті вивести торгівлю з МАФів в прозору та цивілізовану площину».

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації

Перейти до спискуВерсiя для друку