Головна  →  Новини  →  26 січня 2015

В КП «РЕО» Святошина завжди на варті справності системи водовідведення (фото)

В КП «РЕО» Святошина завжди на варті справності системи водовідведення (фото)

Засмічення каналізаційної системи житлового будинку - з цією проблемою мешканці будинків старої забудови стикаються дуже часто, адже труби, що прокладалися в місті більше 40 років тому, а в старих районах і того більше, вже не витримують того навантаження, яке на них лягає, крім того, не всі користувачі чітко виконують правила експлуатації каналізаційної системи.

Поява неприємного запаху на кухні та у ванній, поганий злив води, затоплення в місцях підключення водорозбірних приладів – основні причини засмічення каналізаційних труб та стояків, констатують працівники КП «РЕО».

Зазвичай такі неприємності з'являються в самий несподіваний момент. «Тут, - радять комунальники, - головне не розгубитися, а вжити всіх заходів щодо виявлення та усунення несправностей в точках підключення, місцях зливу води і сантехнічних приладів, і робити це повинні фахівці».

Стара каналізація, засмічення в якій може статися в будь-якому місці, потребує професійного очищення і в цьому випадку не варто розраховувати на власні сили, щоб не посилювати проблему.

Днями працівники КП «РЕО-3», за заявками мешканців, усували засмічення дворової каналізації, наслідки якого гостро відчувалися в одному з під’їздів житлового будинку на вулиці Генерала Потапова, 4.

Комунальники прочистили каналізаційний колодязь та відновили пропускну здатність каналізаційної системи будинку.

Усували засмічення каналізаційної труби в житловому будинку на вулиці Кулібіна, 6 і працівники КП «РЕО-10».

За рахунок коштів, отриманих від сплати комунальних послуг, комунальники замінили аварійну ділянку труби та відновили водовідведення.

 

КП «РЕО-3»

КП «РЕО-3»

КП «РЕО-10».

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації за поданням КП «РЕО-3», КП «РЕО-10».

Перейти до спискуВерсiя для друку