Головна  →  Новини  →  22 грудня 2014

Маленькі святошинці завітали на новорічну ялинку в КМДА (фото)

Маленькі святошинці завітали на новорічну ялинку в КМДА (фото)

Напередодні Нового року кожна дитина живе в очікуванні свята та подарунків, вірить у казку та здійснення чудес. Новорічно-різдвяний час – чудова пора, коли кожен загадує бажання і чекає дива від Святого Миколая. Адже дитина незалежно від її здібностей та можливостей прагне любові й тепла, бажає проявити свої творчі вміння та досягнення.

20 грудня маленькі Святошинці, діти з особливими потребами та діти, батьки яких виборюють мир і спокій нашої Батьківщини, взяли участь у традиційній новорічній ялинці у Київській міській державній адміністрації.

Київський міський голова Віталій Кличко привітав дітей з Днем Святого Миколая та новорічними святами.

«Учора ми відсвяткували День Святого Миколая, зараз уже чекаємо новорічних свят. Перед Новим роком всі завжди загадують бажання, я впевнений, що у всіх вас воно є. Але знаєте, що дуже важливо? Головне - мріяти і дуже-дуже хотіти втілити свою мрію, тоді неодмінно вона здійсниться», - звернувся Віталій Кличко до дітей.

Міський голова також розповів дітям, що кілька днів тому пластуни передали мерії Віфлеємський вогонь миру та закликав кожного запалити свою свічку від цього вогню. «Пластуни привезли нам вогонь із самого Віфлеєму, який символізує мир. Кожен охочий може взяти собі частинку цього вогню додому, адже він - символ миру, світла і радості», - зазначив мер.

На завершення діти поспілкувалися з Віталієм Кличком та зробили пам’ятне фото.

 

Джерело: Святошинський районний у м. Києві центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Перейти до спискуВерсiя для друку