Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

19 грудня в Святошині урочисто «запалили» головну ялинку району (фото)

Опубліковано 19 грудня 2014 року о 16:53
фото

19 грудня святкують День пам’яті Святого Миколая Чудотворця, архієпископа Мир Лікійських, який за свою особливу чуйність, співчуття до оточуючих, добродушність і милосердя отримав велику подяку і шану від людей і був піднесений до рангу святих.

В Святошинському районі вже доброю традицією стало розпочинати цикл Новорічних та Різдвяних святкувань саме в День Святого Миколая.

Ось і цього року 19 грудня о 16.00 на проспекті Перемоги, 112 засяяла святковими вогнями головна новорічна ялинка Святошинського району, урочисте відкриття якої поклало початок цілій низці благодійних святкових заходів, зокрема для дітей з особливими соціальними потребами.

Передувало «запаленню» ялинки районне свято для дітей пільгових категорій: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, соціально незахищених, вимушених переселенців із зони проведення АТО, «Святий Миколай, до нас завітай!», що відбулося в Центрі культури «Святошин».

«Запалили» головну ялинку району Святий Миколай, голова Святошинської районної державної адміністрації Ілля Сагайдак та заступник голови району Ірина Жидченко.

Долучились до святкового дійства працівники Святошинської районної адміністрації, керівники освітніх закладів району та комунальних підприємств, громадськість.

Дизайн районної новорічної красуні вже традиційно віддали в руки дітвори. Переважна більшість ялинкових прикрас власноруч виготовлена вихованцями підліткових клубів ЦСПК «Щасливе дитинство», Центру творчості дітей та юнацтва та відділення соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва, які вклали в них тепло, любов та позитивну енергію. Новорічні іграшки діти виготовили із паперу, тканини, ниток, дерева, соломи, солоного тіста у різноманітних техніках із застосуванням декору та декоративного розпису.

Вітаючи святошинців з Днем Святого Миколая, Ілля Сагайдак нагадав про одвічні цінності, які здавна символізує це свято, побажав, щоб оселі святошинців щодня наповнювались світлом радості, а серця - любов’ю до ближнього.

«Від щирого серця бажаю вам миру та злагоди. Бажаю, щоб віра та надія завжди були з вами, щоб у житті траплялися тільки приємні дива. Нехай Святий Миколай оберігає ваші родини та наставляє на добрі справи!», - побажав Ілля Сагайдак та запалив вогні новорічної ялинки.

Після офіційних привітань Святий Миколай із супроводжуючим його почтом провів для усіх присутніх, а особливо діток, веселі театралізовані ігротеки.

У театралізованому дійстві «Засвічення районної новорічної ялинки» взяли участь естрадні виконавці Святошинського району, а на майданчику біля районної новорічної ялинки працювали з дітьми на масовці й «Миколайчики» - волонтери Святошинського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux