Головна  →  Новини  →  19 грудня 2014

Визначено найактивнішого мешканця Святошинського району – учасника міського конкурсу «Найактивніший киянин»

Визначено найактивнішого мешканця Святошинського району – учасника міського конкурсу «Найактивніший киянин»

Сьогодні в Київській міській державній адміністрації підвели підсумки конкурсу на визначення «Найактивнішого киянина», що тривав у КБУ «Контактний центр міста Києва» з листопада 2013 року по листопад 2014 року.

Конкурс було ініційовано з метою підвищення рівня соціальної активності громадян спрямованої на досягнення позитивних змін в столиці, а також формування свідомого ставлення громадян до подання звернень на розгляд міської влади.

Впродовж року до Контактного центру м. Києва надійшло 567 764 звернень громадян. Зокрема, 466 798 дзвінків оператори зареєстрували за коротким номером 15-51, ще понад сто тисяч скарг надійшло за допомогою офіційного веб-порталу Контактного центру міста Києва, мобільного додатку «КМДА 1551», урядової гарячої лінії тощо. Загалом за період проведення конкурсу в Контактному центрі столиці було зареєстровано 150 450 абонентів.

Під час оцінювання та моніторингу претендентів на перемогу, особлива увага приділялась зверненням, які учасники залишили за допомогою розширених засобів комунікації До основних критеріїв відбору відносились «питома вага загальної кількості зареєстрованих звернень», «якість фотографій», «якість зареєстрованих звернень», «рівень охоплення заявниками широкого кола питань, які визначають основні проблеми функціонування міста» тощо.

За час проведення конкурсу значно підвищився рівень взаємодії між киянами та владою: заявники стали більш відповідальними при оформлені звернень, більш аргументовано і повно викладати суть порушеного питання, зазначати локацію на карті та додавати фото, що ілюструють проблему, чим підвищували оперативність та ефективність опрацювання звернень.

Переможцям конкурсу було вручено Подяки Київського міського голови за особистий внесок у розбудову та розвиток столиці України та цінні подарунки від партнерів конкурсу ТОВ «Майкрософт Україна».

За підсумками конкурсного відбору обрано не лише трьох фіналістів, а й найактивніших киян у кожному з районів столиці.

Визначено переможця і в Святошинському районі. Ним став мешканець мікрорайону Новобіличі Валентин Йосипович Кертичак.

Варто зазначити, що Валентин Кертичак – активний дописувач офіційної сторінки Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації («Святошинський район») у соціальній мережі «Фейсбук». Його влучні коментарії з приводу тих чи інших подій в Святошині неодноразово допомагали районній владі оперативно вжити заходів для зняття соціальної напруги серед мешканців району, адже кожен такий сигнал – це пошук конкретних шляхів вирішення проблеми.

Подяку та цінний подарунок небайдужому до вирішення найбільш важливих проблем свого району та міста мешканцю від імені голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Іллі Сагайдака вручив керівник апарату районної адміністрації Микола Пашинський.

«Даний проект має важливу соціальну значимість, адже слугує підґрунтям для активізації позиції киян, від якої залежить подальший розвиток столиці. Лише консолідація зусиль влади і громади зможе піднести Київ до рівня європейських столиць, зробити його комфортним для проживання», - наголошує очільник Святошинського району Ілля Сагайдак. – Тож, вітаючи Валентина Кертичака з перемогою, хочеться подякувати йому за активну громадянську позицію, за не лише слушні зауваження щодо розв’язання проблем району, а й за цікаві ідеї для поліпшення життєвого простору».

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації

Перейти до спискуВерсiя для друку