Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

На час новорічно-різдвяних свят в столиці забезпечать зручну роботу транспорту

Опубліковано 18 грудня 2014 року о 17:43
фото

У ніч з 31 грудня на 1 січня для зручності киян та гостей столиці кількість рухомого складу громадського транспорту буде збільшено, а його роботу подовжено.

Так, 31 грудня з 18:00 буде збільшено кількість пар поїздів на лініях метрополітену відповідно до пасажиропотоку. Роботу метрополітену в ніч з 31 грудня на 1 січня буде продовжено на 3 год. 30 хв.

Окрім того, з 18:00 31 грудня збільшать кількість рухомого складу на автобусних, трамвайних, тролейбусних маршрутах відповідно до пасажиропотоку. Роботу автобусних, трамвайних, тролейбусних маршрутів подовжать до 4:30. Після 4:30 організують роботу окремих маршрутів, які курсують від станцій метрополітену окремими змінами зі збільшеними інтервалами руху.

7 січня, під час проведення заходів на Андріївському узвозі буде збільшено кількість пар поїздів на лініях метрополітену, кількість рухомого складу на автобусних, трамвайних, тролейбусних маршрутах відповідно до пасажиропотоку.

Кількість рухомого складу громадського транспорту буде збільшена також 19 січня до закінчення заходів у Парку культури і відпочинку «Гідропарк» та на Оболонській набережній.

31 грудня, 1 та 7 січня забезпечать чергування відповідальних посадових осіб на пунктах очікування міського пасажирського транспорту загального користування зі значним пасажиропотоком. Після завершення проведення масових святкових заходів, з метою належного руху автотранспорту, забезпечать виділення спеціальної прибиральної дорожньої техніки.

Охорону громадського порядку, безпеки та дорожнього руху 31 грудня з 17:00 і до закінчення заходів на всіх маршрутах міського пасажирського транспорту загального користування забезпечуватимуть працівники ГУ МВС України в м. Києві.

Силами Управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві буде передбачена можливість заборони руху транспорту на Софійській площі 19 грудня з 17:00 та до завершення свята засвічення Головної новорічної ялинки. Окрім того, 21 грудня з 11:00 до завершення новорічного благодійного пробігу буде передбачена можливість заборони руху транспорту за маршрутом пробігу: Софійська площа – вул. Володимирська – вул. Льва Толстого – площа Льва Толстого та у зворотному напрямку.

Зауважимо, що з 18:00 31 грудня до 6:30 1 січня буде закрито рух усіх видів автотранспорту на вул. Володимирській на ділянці від вул. Золотоворітської до вул. Великої Житомирської, Володимирському проїзді та пров. Рильському.

Також на час проведення загальноміських заходів ДАІ спільно з КП «Київтранспарксервіс» з 16:00 31 грудня та з 11:00 7 січня заборонять паркування транспортних засобів на проїжджій частині: вул. Софійської (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності), вул. Малої Житомирської (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського), вул. Еспланадної, вул. Рогнідинської (від вул. Шота Руставелі до вул. Еспланадної), вул Рогнідинської (від вул. Рогнідинської до вул. Басейної).

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux