Головна  →  Новини  →  17 грудня 2014

Ілля Сагайдак провів особистий прийом громадян (фото)

Ілля Сагайдак провів особистий прийом громадян (фото)

17 грудня голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак провів особистий прийом громадян.

Цього разу на особистий прийом до голови району прийшли 5 юридичних осіб, серед яких були керівники громадський організацій, представники політичних сил та комерційних фінансових установ.

На прийомі також були присутні керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, які координують вирішення порушених заявниками питань.

Під час прийому представники політичних сил, зареєстрованих у Святошинському районі, подали пропозиції щодо соціальних проектів та вирішення проблем ЖКГ і соціальної політики населення Святошинського району. Під час спілкування з громадськими активістами йшлося і про аварійні відключення тепла і гарячої води, недогріви в квартирах, надання комунальних послуг. Обговорювалася також проблема нестачі місць у дитячих садочках та робота клубу «Авіатор».

Від представника комерційного банку надійшла комерційна пропозиція щодо зарплатного обслуговування працівників Святошинської адміністрації.

Керівник дитячого хореографічного колективу та голова громадської організації, яка об’єднує працездатних інвалідів звернулися до голови району Іллі Сагайдака з питаннями про надання приміщень для проведення репетицій, організації театру та про залучення спонсорської допомоги.

Під час прийому громадяни отримали від очільника району усні роз’яснення з питань, що їх цікавили. Окрім цього, Ілля Сагайдак дав доручення заступникам та керівникам відповідних структурних підрозділів вжити заходів для вирішення проблем заявників.

Усі листи з пропозиціями, які внесли відвідувачі, зареєстровані відділом діловодства Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації для подальшого опрацювання та надання відповіді.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації

Перейти до спискуВерсiя для друку