Головна  →  Новини  →  17 грудня 2014

Нагородження переможців районного конкурсу «З піснею в серці» в Святошинському районі міста Києва (фото)

Нагородження переможців районного конкурсу «З піснею в серці» в Святошинському районі міста Києва (фото)

16 грудня 2014 року в приміщені Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації відбулося урочисте нагородження районного конкурсу патріотичної пісні «З піснею в серці». Конкурс проходив 1 грудня 2014 року за ініціативи управління у справах сім’ї, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації на базі спеціалізованої школи № 40 Святошинського району міста Києва.

На початку вручення виконуючий обов’язки начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Топал Петро Михайлович подякував талановитим зірочкам за їх любов до пісні та рідного краю. Він наголосив що Святошинський район пишається їхніми творчими здобутками.

За рішенням журі, учасники отримали нагороди у  п’яти номінаціях. 

Духовна патріотична пісня: 

-         у віковій групі 10-14 років: І місце - дует «Сестри Наруцьких» Мідея та Адріана (музична школа № 23. За участь нагороджується  ансамбль «Дебют»  (підлітковий клуб «Фотон»); 

-         у віковій групі 15-18 років: І місце - Ляшенко Максим (Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівельної механізації»); 

-         у віковій групі 19-35 років: І місце - Полос Аліна (Відкритий університет розвитку людини « Україна»). 

Народна патріотична пісня: 

-         у віковій групі 10-14 років: І місце - Леонова Марія (підлітковий клуб «Фотон»); 

-         у віковій групі 15-18 років: І місце - Ющенко Олександр; ІІ місце -  Щербак Марія ( ВПУ № 33). 

Військова патріотична пісня

-         у віковій  групі 15-18 років: за участь нагороджується Зоріна Валерія (ВПУ № 33); 

- у віковій групі 19 -35 років: І місце - Ковтонюк Вероніка  (Приватний вищий навчальний заклад «Європейський університет»); ІІ місце - Перехрест Роман  (Відкритий університет розвитку людини « Україна»). 

Сучасна та  молодіжна патріотична пісня: 

-         у віковій групі 15-18 років: І місце - Янчук Валерія (Відкритий університет розвитку людини « Україна»); ІІ місце - Шелетицька Марина ( ВПУ № 33); за участь нагороджується Тесленко Ірина (Державний професійно-технічний навчальний заклад «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва»); за участь нагороджується ансамбль «АлМазки» (Державний  професійно-технічний навчальний  заклад  «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва»); за участь нагороджується Василишина Дар’я (Економічний коледж ДНЕУ « КНЕУ ім.. Вадима Гетьмана»). 

Авторська патріотична пісня: 

-                у віковій групі10-14 років: І місце - Іпатов Гліб ( ЗНЗ № 40). 

Також було нагороджено за участь без номінації та вікової групи дует мами та донечки Вознюк Дар’я- Марія ( підлітковий клуб «Гармонія»).

Всім номінантам було вручено грамоти від управління у справах сім’ї, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації та солодкий подарунок, який було надано меценатом та благодійником Святошинського району міста Києва  Денисом Москалем.

 

Джерело: управління у справах сім’ї, молоді та спорту

Перейти до спискуВерсiя для друку