Головна  →  Новини  →  28 листопада 2014

Виставку до «Свята рідної мови» влаштували у ДНЗ № 516 (фото)

Виставку до «Свята рідної мови» влаштували у ДНЗ № 516 (фото)

28 листопада у дошкільному навчальному закладі № 516  відбулося «Свято рідної мови».

Колектив дитячого садочка, очолюваний Ларисою Василівною Чупак, відомий у Святошинському районі своїм самовідданим ставленням до роботи,  та вірністю обраній професії й закладу, у якому працюють.

Заклад працює за навчально-виховною програмою Софії Русової, концептуальною основою якої є формування органічної єдності між національною та загальнолюдського культурою особистості кожної дитини.

Педагоги дитячого садочка № 516 докладають душі й серця задля того, щоб навчити своїх вихованців любити свою мову й свою країну.

Стараннями педагогів у малечі з раннього віку формується уява про високі моральні, людські й патріотичні цінності.

У рамках «Свята рідної мови» в садочку була влаштована виставка робіт дитячої творчості на національну тематику «Усе моє зветься Україна».

На думку директора закладу Лариси Чупак, вперше за багато років це свято в садочку пройшло з таким ентузіазмом та на такому патріотичному підйомі.

Педагог стверджує, що останнім часом змінилося ставлення батьків до завдання розвитку духовної особистості дитини і вони активно долучаються до проведення таких свят, яке сьогодні пройшло в садочку.

Тата, мами, бабусі та дідусі  залюбки бралися допомагати своїй малечі у створенні експозиції виставки.

Серед виробів, що привертають увагу, - вишиті картини, серветки, рушники. Центром експозиції став портрет Тараса Шевченка, виший бабусею одного з вихованців дитячого садочка.

Надзвичайно цікаво та оригінально виглядала композиція з насіння, яким не просто було викладено карту України, а й позначено кожну область зернятами різних культур.

Малюки і дорослі із захопленням розглядали роботи, представлені на виставці, та слухали розповіді про те, який зміст вкладено у кожну з них.

Незважаючи на свій надто юний вік, дітлахи відчували себе щасливими від того, що народилися і живуть в Україні,  в такій чудовій мальовничій землі.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації

Перейти до спискуВерсiя для друку