Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Ілля Сагайдак провів координаційну нараду щодо подолання наслідків снігопаду (фото)

Опубліковано 28 листопада 2014 року о 16:07
фото

28 листопада голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак зібрав профільних заступників, керівників структурних підрозділів державної адміністрації, директорів комунальних підприємств району на чергову нараду, щоб оперативно та ефективно скоординувати роботу комунальних служб з очищення району від снігу.

Ще зранку кілька мобільних груп інспекторів з благоустрою перевірили район на предмет ліквідації наслідків негоди. Проінспектували район і інспектори Департаменту міського благоустрою та збереження міського середовища.

Під час наради керівникам КП «РЕО» пооб’єктно було вказано на виявлені недоліки та доручено їх усунути в стислі строки.

Ілля Сагайдак доручив керівникам КП «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду в Cвятошинському районі м.Києва» та районного КП ШЕУ скоординувати зусилля спецтехніки двох підприємств для оперативного розчищення всіх без виключення тротуарів та пішохідних доріжок незалежно від їх балансоутримувачів, згідно схеми розмежувань. Сюди ж голова району зобов’язав спрямувати і сили районних РЕО.

«Чисті тротуари – це індикатор нашої роботи, обличчя району та реальне підтвердження для мешканців, що районна влада тримає руку на пульсі в ліквідації наслідків негоди», - наголосив Ілля Сагайдак.

Очільник району доручив профільним службам посилити взаємодію з комерційними структурами та приватними підприємцями для організації роботи з прибирання снігу на їх території, особливо у місцях найбільшого скупчення людей - станцій метрополітену, великих зупинкових комплексів громадського транспорту. В разі невиконання приписів інспекторів з благоустрою застосовувати до них адміністративні протоколи на штраф.

Наразі на вулиці району виведено спецтехніку та особовий склад усіх комунальних служб. В оперативному режимі прибираються зупинкові комплекси, наземні та підземні переходи, вулично-дорожня мережа, міжквартальні проїзди.

Також голова району доручив комунальникам позначити обмежувальними стрічками місця аварійних розриттів, що ускладнюють заїзди снігоприбиральної техніки у двори.

Вже о 17.30 голова району пообіцяв перевірити стан виконання доручень за результатами об’їзду територій відповідальними особами.

Наразі кілька мобільних груп перевіряють місця найбільшого скупчення снігу та передають інформацію до відповідальних комунальних підприємств, аби ті швидко змогли перемістити снігоприбиральну техніку та задіяти людські ресурси, щоб швидко прибрати сніг.

За прогнозами синоптиків, у Києві сьогодні зберігатиметься хмарна погода та невеликий сніг. Температура вночі 5-7°, вдень 2-4° морозу, на дорогах ожеледиця. На 29-30 листопада: хмарно, місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 5-7°, вдень 2-4° морозу.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux