Головна  →  Новини  →  28 листопада 2014

Аварійна служба Святошина вчасно виконує заявки на ремонт

Аварійна служба Святошина  вчасно виконує заявки на ремонт

За добу 27-28 листопада аварійно-рятувальна служба Святошинського району отримала 33 заявки на ліквідацію пошкоджень. Мешканці багатоквартирних житлових будинків скаржилися на відсутність електропостачання в житлових будинках та пориви на мережах гарячої й холодної води, центрального опалення й каналізації.

Працівники АВС замінили ділянку діаметром 32 мм та довжиною 8 м на трубопроводі гарячої води в житловому будинку за адресою вулиця Корольова, 2.

Скарги на відсутність електропостачання надійшли від мешканців житлових будинків за адресами вул. Симиренка, 1-в, вул. Сосніних, 16, вул. Кучера, 2, вул. Я. Колоса, 2, вул. Зодчих, 74, вул. Прилужна, 14, вул. Зодчих, 8, вул.. Л. Курбаса, 9, вул. Прилужна, 2. Електрики підприємства виконали ремонтні роботи в електрощитових та електрощитках та відновили електропостачання у вказаних будинках.

На трубопроводах гарячої та холодної води у будинках за адресами  вул. Булгакова, 5-в, вул. Корольова, 6 аварійники відновили подачу ХВП та ГВП за допомогою встановлення хомутів на трубопроводи.

У підвальному приміщенні житлових будинків за адресою  вул. Якуба Колоса, 2,  працівники аварійної служби прочистили каналізаційний лежак і  відновили водовідведення в повному обсязі.

 

Джерело: КП «Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду в Cвятошинському районі м.Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку