Головна  →  Новини  →  27 листопада 2014

Вихованці підліткового клубу «Олімп-І» зустрілися з бійцями батальйону «Київська Русь» і батальйону генерала Кульчицького (фото)

Вихованці підліткового клубу «Олімп-І» зустрілися з бійцями батальйону «Київська Русь» і батальйону генерала Кульчицького (фото)

Днями в бібліотеці імені Тараса Григоровича Шевченка (просп. Перемоги, 25) відбулася зустріч з бійцями батальйону «Київська Русь» і батальйону генерала Кульчицького.

Вихованці підліткового клубу «Олімп-І» ЦСПК «Спорт для всіх» управління у справах сім’ї, молоді та спорту завітали на зустріч з бійцями. Та ще й не з пустими руками. На заняттях гуртківці намалювали захисникам малюнки та зробили обереги -  паперових янголів-охоронців. Всі роботи з побажаннями якнайшвидшого повернення до мирного життя були вручені бійцям.

Силами дітей, які прийшли на захід було організовано концерт. До уваги присутніх юні музиканти запропонували як класичні твори відомих композиторів, так і народну музику. Вихованки підліткового клубу «Олімп-І» теж взяли участь у концерті: Марія Броварська виконала дві композиції на бандурі, а Ануш Петросян виконала етюд на фортепіано, ушанувавши ним пам’ять загиблого в АТО батька Оганеса Арутюновича Петросяна.

Після концерту бійці розповіли дітям, як вони захищають Україну. Незламністю духу й силою волі вони вразили усіх, у присутніх на очах з'являлися сльози. Бійці принесли і показали бронежилет та дали приміряти його кожній охочій дитині. Розказали в яких умовах перебувають на передовій їхні товариші.

Про те, наскільки необхідною для бійців є підтримка дітей, свідчать їх щирі посмішки, доброзичливий сміх та особливий блиск в очах. Під час концерту воїни фотографували й знімали дитячі виступи на відео, щоб там на передовій в холодних окопах та бліндажах зігрівати ними серця побратимів.

 

Джерело: управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Перейти до спискуВерсiя для друку