Головна  →  Новини  →  27 листопада 2014

Рятувальники загасили пожежу в цегляному гаражі на вулиці Олевській

Рятувальники загасили пожежу в цегляному гаражі на вулиці Олевській

Днями на пункт зв’язку Святошинського районного управління  Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшла інформація про пожежу в 1-поверховому цегляному гаражі по вул. Олевській.

На місце події виїхали рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Провівши розвідку окремо стоячої будівлі, бійці одразу приступили до ліквідації пожежі.

В результаті загоряння пошкоджено внутрішню обшивку гаражу площею 2 кв. м, особисті речі, закопчено стіни та стелю приміщення.

Як виявилось, господар затопивши пічку, відійшов у справах.  Побачивши, що гараж димиться, чоловік одразу викликав рятувальників.

Ймовірною причиною пожежі є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. На щастя, ніхто не постраждав.

Шановні мешканці та гості столиці! Служба порятунку 101 звертається до Вас із проханням дотримуватись правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Пам’ятайте, що забороняється розпалювати печі легкозаймистими матеріалами та горючими рідинами, залишати печі, в яких горить вогонь, без нагляду, доручати розпалювання печей та нагляд за ними дітям. Для опалення не використовуйте дрова, довжина яких перевищує розміри топника. Не варто сушити та зберігати на поверхні нагрітої печі одяг, дрова та інші горючі матеріали. Також, не закривайте піддувало опалювальної печі, коли там ще горить вугілля або є жар, оскільки це може призвести до отруєння чадним газом.

 

Джерело: Святошинське РУ ГУ ДСНС України у місті Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку