Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В Святошині відбулося екстрене засідання антикризового штабу районного господарства (фото)

Опубліковано 23 листопада 2014 року о 12:24
фото

Сьогодні в Святошинській районній в місті Киві державній адміністрації відбулося екстрене засідання антикризового штабу районного господарства з ліквідації снігових заметів.

Очолив засідання голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ілля Сагайдак.

Участь у засіданні взяли перший заступник голови Володимир Морозов, начальники самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, директори комунальних підприємств та служб району, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На порядку денному – боротьба з першими снігопадом та належне забезпечення життєдіяльності району у період снігопадів та значного зниження температури.

За словами очільника району, зима не має бути несподіванкою для працівників житлово-комунальної сфери: до неї ретельно готували як техніку, так і людей, було заготовлено необхідну кількість піщано-соляної суміші, проведено оперативно-штабні навчання для реагування в тій чи іншій форс-мажорній ситуації, змінено організацію роботи оперативного штабу по ліквідації снігових заметів. «Тож тепер маємо спрацювати оперативно», - зазначив Ілля Сагайдак.

Голова району доручив негайно мобілізувати всі сили на прибирання Святошина від снігу, зобов’язав керівників комунальних підприємств вивести на вулиці усю наявну техніку та 100 % особового складу комунальних служб.

Щоб не допустити колапсу, основні зусилля комунальників було доручено спрямувати на прибирання від снігу прибудинкових територій, тротуарів та пішохідних зон, міжквартальних проїздів та вулично-дорожньої мережі, зупинок громадського транспорту та підходів до соціально важливих об’єктів: медичних установ, навчальних установ, торгівельних закладів.

Також Ілля Сагайдак доручив звернутися до керівників підприємств, установ та організацій з проханням прибирати від снігу прилеглі до їхніх об’єктів території. Це ж стосується і приватного сектору.

Оскільки припарковані на узбіччях вулиць автомобілі значною мірою ускладнюють роботу снігоприбиральної техніки, Ілля Сагайдак наголосив на необхідності посилення роз’яснювальної роботи серед власників транспортних засобів, налагодження співпраці між комунальними підприємствами та ДАІ.

Наразі працівники комунальних служб району готові працювати у цілодобовому режимі для своєчасного прибирання та вивезення снігу. Але в умовах жорсткої економії бюджетних коштів, у форс-мажорних випадках районна влада все-таки розраховує на розуміння та підтримку святошинців, їх особистий внесок у спільне вирішення проблем, пов’язаних із забезпеченням належної життєдіяльності району.

 

Джерело: відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux