Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

3 вересня у Святошині вручено «ювілейну» «Картку киянина»

Опубліковано 04 вересня 2013 року о 11:43
фото

3 вересня заступник голови Святошинської РДА Наталія Пазенко відвідала Управління праці та соціального захисту населення району, де ознайомилась із станом справ щодо видачі святошинцям «Картки киянина». Наталія Сергіївна власноруч вручила один з таких документів з «ювілейним» номером у черзі - 13,365.  Його отримувач – ветеран сфери соцзахисту району Наталія Василівна Хілінська.

Загалом на 2 вересня поточного року в системі «Картка киянина» по Святошинському району зареєстровано 29,074  особи, що становить 56,5 % із них отримано від банку 21,88 тис. осіб,   видано  - 13,364 тис. осіб. У цілому по місту заявки на реєстрацію в системі «Картка киянина» й отримання соціальної картки подали понад 225 тисяч киян.

Для зручності відвідувачів в управлінні функціонують  десять  робочих місць для реєстрації на отримання картки та два на першому поверсі - для отримання виготовленої банком «Хрещатик» картки.

Крім того, для  проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, попереднього запису  на реєстрацію та запрошення на отримання готових карток в управлінні постійно працюють телефони «гарячої» лінії - 405-92-60, 405-92-72, 405-35-58.

Додамо, що, на виконання соціальних ініціатив Президента України, з травня 2013 року в місті Києві розпочато впровадження  ІІ етапу пілотного проекту  багатофункціональної  електронної пластикової картки «Картка киянина». Управлінням праці та соціального захисту населення здійснюється реєстрація та видача «Картки киянина» окремим  пільговим категоріям громадян. Загальна кількість пільговиків Святошинського району, які мають право в першу чергу отримати «Картку киянина» - 51 тис. 200 осіб.

Сьогодні «Картка киянина» надає безкоштовний проїзд в метрополітені, знижки на найнеобхідніші ліки. Користувачі картки мають змогу купувати 100 безрецепторних препаратів першої необхідності зі знижкою 25-30%.

Зараз до системи «Картка киянина» в Святошинському районі підключено 6 аптек КП «Фармація». За адресою б-р Ромена Роллана, 13-а функціонує соціальна аптека. В цій аптеці лише власники «Картки киянина» можуть  придбати всі лікарські засоби, у тому числі ті, які відпускаються за рецептом лікаря, за спеціальними цінами, які на 10- 40% нижче роздрібної ціни в мережі аптек Комунального підприємства «Фармація».

Крім того, між Департаментом промисловості та розвитку підприємництва, Департаментом соціальної політики та супермаркетами укладені договори про співпрацю, якими передбачено надання відповідних знижок утримувачам «Картки киянина», а саме:

«Білла - Україна» надається знижка в розмірі 7 % від вартості товару з моменту відкриття магазину до 12.00 години у понеділок, вівторок та середу.

«Новус Україна» видає безкоштовно накопичувальну бонусну картку «NOVUS», на яку при закупівлі товарів буде нараховуватися бонус у розмірі 3% від вартості придбаного товару;

«Торговий дім «Вест - Лайн» надає знижку в розмірі 5% від вартості товару у роздрібних цінах кожного дня з 9.00 до 17.00 год.

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux